top of page

oereetcafé  

data volgen....

lente-late lunch: detox en dinnerskip 

Hartige gerechtjes +  chocoladedroom 

plaats: Oereet-café, Spoorlaan, Bilthoven

prijs: 23,50 € pp 

In de Paleo- of oer-voeding leefstijl staan beweging-rust, biologisch voedsel en samen-eten volgens de seizoenen centraal. Ook is het gebruikelijk om af en toe een maaltijd over te slaan om al je organen rust te geven en te herstellen. Dit wordt een dinner-skip of intermitterend fasting genoemd en dat gaat als volgt:

 

De laatste maaltijd van de dag eet je tussen 13.00 uur en 15.00 uur. 'sAvonds drink je uitsluitend water of kruidenthee, je maakt een wandeling en gaat op tijd naar bed. De volgende morgen begin je met water drinken en ga je sporten, zwemmen, hardlopen, fitness, yoga oid. Daarna lekker onder de douche en tussen 12.00 uur en 13.00 uur eet je een salade en een kop groentesoep met een bio-ei of een stukje vis.

Zin in? Geef je dan op! 

Mariet Diepgrond:030 26 27 245 of

marietdiepgrond@xs4all.nl

4.jpg

chocoladedromenis 

Paleo- of oer-voeding is biologisch, seizoensgebonden en bevat verse producten waar mensenhanden zo weinig mogelijk mee hebben 'gedaan'. Gebruik van specerijen en kruiden maakt elk gerecht bijzonder smakelijk. 

 

Oervoeding is vrij van zout, zuivel, gluten, bonen, granen, suiker en E-toevoegingen, zodat het aansluit bij de behoeften van onze genen. 

 

 

SAM_1021.JPG
3.jpg

In de taal van de Azteken is de officiële naam voor de cacaoboon 'voedsel van de goden'. Naast endorfine gelijkende stoffen, die een geluksgevoel geven bevat chocolade anti-oxydanten, die reinigend en ontstekingsremmend werken. Chocolade is dus zowel voeding voor de menselijke ziel als een bron van oergenot.

Minimaal 80% vormt de basis van alle chocoladedromen en de toevoeging van biologische zaden, kruiden, specerijen en/of fruit geeft elke bonbon een speciale smaak.

 

Chocoladedromen hebben een vitaliserend effect op de hersenen, harmoniseren hormonale inter-acties en  geven een tevreden gevoel in je hele lichaam. 

Chocoladedromen smaken yummie, zijn handgemaakt en op bestelling te verkrijgen.

prijs per 1/2 pondje: 10,50 €  

Ook voor feestjes en jubilea 

 

SAM_0969.JPG
bottom of page